Hvad er en personlig fordel redegørelse og hvorfor har jeg brug for en?

Vi alle arbejde hårdt på kommer op med fordelene af vores produkter eller tjenester, (stadig, 95% af os gør forkert, men det er for en anden artikel), men vi sjældent tænker over en personlig fordel erklæring. Specifikt, tænker jeg på hvad de fleste mennesker kalder deres “elevator tale.” Elevator tale refererer som det kaldes til som 5-7 anden mulighed du har til at introducere dig selv, når nogen spørger, “Så Bob, hvad gør du?” Besvare med, jeg sælge widgets for XYZ Company”, og mere end sandsynligt din samtale er enten over eller om hovedet i en anden retning.
I stedet for at reagere med “Jeg er en finansiel planlægger”, (kedelige, kedelige) hvor omkring “Jeg hjælper folk oprette og administrere rigdom!” Wow! Hvilke af disse tror du skaber den mest interesse? Hvilken en tror du kan resultere i du får en opfølgende spørgsmål, som vil tillade dig at gå mere i detaljer? Som man vil forårsage den person, du taler med at rejse og øjenbryn hellere vende til at lede efter en flugtvej?
Normalt, er jeg ikke en stor fan af at bruge ordet “I” til føre ud en erklæring, men her det er næsten et krav. Hvis du kan komme op med en bedre måde at starte, så ved alle midler bruge det.
Min personlige erklæring er “jeg hjælpe professionelle sælgere tjene flere penge… og arbejde mindre.” Det er ikke perfekt og har været igennem talrige revisioner og vil gå gennem talrige andre. Bemærk pause mellem at tjene flere penge og arbejde mindre. Der er to ting, det overrasker den person, der er endnu mere fordel at gøre forretninger med mig, og det giver dem også mulighed for at visualisere kort at tjene flere penge, før jeg lader dem vide, at det kommer til at arbejde mindre!
Bare husk, det ikke behøver at være perfekt. Det vigtigste er for dig at komme i gang og forme og ændre dit kontoudtog, indtil det er effektivt. Det er en nøgle her. Må ikke vente indtil du har perfektion. Tage et øjeblik lige nu at komme med en erklæring om fordel. Gøre det i den mindst mulige antal ord. Nu tage hvad du kommer med og forme den. Prøv det på venner og familiemedlemmer, medarbejdere, der vil lytte og give dig en ærlig mening.
Tage din erklæring offentlige og teste det med andre. Hvis du får hævede øjenbryn og spørgsmål, er du helt sikkert på rette spor. Hvis din samtale slutter brat og den person, du taler til kører for bakkerne, kan det være tid til at justere. En personlig fordel erklæring kan sætte dig ud over alle dine konkurrenter og jeg kan garantere det vil føre til flere henvendelser… men kun hvis du udvikle det og bruge det. Få startet på det i dag! Du vil blive glad for du gjorde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.