Hvordan at være sundere og gladere i din Organisation

Vidste du, dit arbejdsmiljø kan faktisk gøre dig syg?
Påvirker af aircondition
Forskning har vist, at aircondition kan forårsage allergier, respiratoriske infektioner, astma, træthed og hovedpine. Og det er bare et par ting.
Hvis du ikke tror mig, har et kig på nogle af dine arbejdskammerater hold i deres skrivebord skuffer.
Du vil finde mange af dem holder nok piller og cremer på side at lagerføre et apotek! Faktisk kunne du sandsynligvis angive op et særligt område i din organisation kun for denne.
Hvad med computere?
Så har vi fået den overdrevne brug af computere, hvor du nødt til at sidde og stirre på skærmen i længere tid. Dette kan alene forårsage postural problemer dvs. ømme ryg, nakke og håndled og selvfølgelig anstrengte øjne.
Er du en overdreven laptop bruger?
Den bærbare computer er et bestemt område af bekymring, som mange mennesker har tendens til at bruge det som deres vigtigste pc.
“John”, havde en managementkonsulent for nylig tilbragt seks uger fri fra arbejde som et direkte resultat af hans regelmæssig brug på den bærbare computer.
Han ville bruge det til timer ad gangen. At være konstant krum over det at skrive samt at have en dårligt designet stol alle bidraget til John’s situation. Han var også overvægtig og gjorde ikke nogen regelmæssig motion. Ryggen kunne ikke klare. John anslået, han havde tabt $50.000 værd af business! Hvis han havde vidst dette, kunne han have talt med organisationen han var ansat til at og kiggede på andre muligheder.
Glem ikke hjælpepersonale
Admin/support personale er ofte de sidste mennesker i en organisation, der får de rigtige redskaber og miljø at arbejde i.
Ofte ledende medarbejdere eller ledere er i stand til at investere i enhver vare, der er kendt for menneskeheden og de fattige for gamle admin, der er på kontoret hele dagen lang er nødt til at nøjes med en crappy gamle stol eller sidde i et område, der er dårligt oplyst og har en dejlig udsigt over muren. Hvordan produktive ville nogen være i denne situation?
Dit kontor ser godt?
Opmærksomme på office dcor. Ser det gamle og kedelig eller moderne og levende? Er det ren og uncluttered eller ser det ud som en vulkan er udbrudt? Ikke blot vil dette påvirker din præstation men også på hvordan andre ser du og din afdeling. dvs. Et rent og moderne miljø portrætterer en organiseret og “med det” organisation.
Resumé
Give dit team med et positivt miljø at arbejde og du vil opleve mindre fravær, bedre moralske og øget produktivitet. Kig efter dine folk og de vil være mere tilbøjelige til at tænke to gange over forlader organisationen
Lorraine Pirihi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.