Sådan vælger du de bedste tandforsikringsplaner

Der er mange grunde til, at du måske vil have tandforsikring. Tandpleje kan holde dit smil lyst og sundt. Du kan endda forhindre alvorlige tilstande som oral kræft. På trods af vigtigheden af at opretholde god mundhygiejne har de fleste amerikanere ikke regelmæssig tandpleje. Den største hindring for at få adgang til tandpleje kan være manglende dækning. En liste over de bedste tandforsikringsudbydere hjælper dig med hurtigt at finde den rigtige mulighed.

Delta Dental Insurance tilbyder flere planer med både delvis og fuld dækning. Delta Dental Insurance-planen giver dig mulighed for at vælge enhver tandlæge, der passer til dine behov, selv den sværeste. Delta Dental Insurance dækker forebyggende tjenester såsom rengøring og rutinemæssige undersøgelser. Det dækker ikke andre procedurer som oral kirurgi. Denne tandforsikringsplan bør overvejes i forbindelse med dit budget.

Der er mange muligheder for tandforsikring. Omkostningerne ved disse politikker kan være meget forskellige. Mennesker med sunde tænder med få problemer kan have lavere præmier. Billige planer kan være bedst til lejlighedsvise påfyldninger og forebyggende pleje. Dyre planer har en kortere ventetid og tilbyder større dækning. Præmieplanerne med højere dækning kan dække mere omfattende tandpleje. Du bør overveje din økonomiske situation, før du køber tandforsikring.

Delta Dental tilbyder sine medlemmer en gratis mundtlig vurdering. Testen giver dig en vurdering af din tandsundhed og viser, hvor sandsynligt det er, at du pådrager dig tandskade eller sygdom. I visse tilfælde kan du muligvis trække dig ud af planen, mens du stadig modtager ydelser. Du kan også foretage en DHMO-test for at få en mere detaljeret analyse. Du kan se en tandlæge, der ikke er en del af netværket. Hvis du har brug for at se en specialist, skal du få en henvisning fra dit forsikringsselskab.

Afhængigt af den plan, du vælger, kan du muligvis finde en tandlæge i dit lokalområde. Nogle planer giver dig mulighed for at vælge mellem en bred vifte af udbydere. Andre kræver, at du vælger en udbyder i netværket. En tandlæge i nærheden af dit hjem kan også hjælpe med at sænke omkostningerne. De fleste tandforsikringsdækning dækker forebyggende såvel som grundlæggende tandplejeydelser. Dette omfatter rengøring og røntgen. Nogle planer dækker også tandregulering, men det er bedst at tjekke med NAIC og din stats reguleringsorgan. Disse klager kan være meget vigtige.

Cigna er en global udbyder af tandforsikring, der dækker enkeltpersoner og familier. Standard &Poor’s og AMBest giver det en A-rating. Det tilbyder 24/7 telefonsupport. Cignas individuelle og familie tandlægeplaner inkluderer ingen fradragsberettigede og ingen copays. Cignas dental PPO-planer er overkommelige og kan bruges af alle i alle aldre. Derudover har du mulighed for at vælge, hvilket niveau af pleje du gerne vil have. Nogle planer giver ortodontiske og genoprettende tjenester.