Svindel til uret For

Internettet giver et væld af oplysninger. Vi kan slå vores yndlingsopskrifter, se hvad der er på TV i aften eller bare gennemse nemlig den seneste musik DVD. Som kloster som internettet er det også viser sig for at være en grobund for svindlere. Som følge heraf har vi samlet en liste over de top internetsvindel 2004 og hvordan man undgår at blive offer.
International online auktion fidus
Denne fidus er stadig primært rettet mod vechiles (biler, lastbiler og motorcykler). Men fidus er blevet omarbejdet til at omfatte både og endda heste.
Tilbud sælgeren modtager er for køberen at sende dem en check via federal express eller sådan, og når kontrollen er deponeret køberen vil have sin internationale afskiber afhente køretøjet og sende det oversøiske. Køber påstår at dække alle forsendelsesomkostninger, da hans afskiber har forbindelser.
Mange af disse checks klart i første omgang så bank opfordringerne til at informere dig checken er falske og bilen allerede blevet afhentet.
Aldrig sælge eller købe en bil internationalt online.
Online lotteri fidus
Du modtager en e-mail at sige du er vinderen af en jackpot, som blev trukket oversøisk.
E-mailen forklarer hvordan dit navn var trådt i lodtrækningen, og hvordan du kom til at vinde.
E-mailen fortsætter med at forklare de penge, du har vundet venter på men der er en frist til at handle. Alt, der kræves er dit bankkontonummer.
Hvis du nogensinde heldig nok at vinde penge, vil du aldrig blive bedt om at afgive personlige oplysninger via e-mail eller over telefonen. Med andre ord kender du, når du vinder. Hvis du har nogen tvivl om, så du ikke, er det så simpelt!
Virus, orme, trojanske heste og Spy hvor
Disse har været omkring for ganske lidt og få af os har ikke hørt disse ord før.
Men sidste år var der en 300-400% stigning i vifte af disse angribere fra 2003. Disse angribere kan indsamle følsomme oplysninger, der er gemt på din computer eller udslette hele dit system.
Få Anti virusbeskyttelse såsom Norton eller og regelmæssigt opdaterer dem online. Undersøg din computer for spion hvor regelmæssigt med programmer som Ad-aware.
Endelig installere en firewall på din computer. Du kan få disse fra mange forskellige virksomheder som tiny personal firewall.
Identitetstyveri
Men ikke begrænset til onlinebrugere 7-10 millioner mennesker blev sidste Ã¥r ramt af identitetstyveri… I denne fidus stjæle kriminelle CPR-numre, førerens licensnumre, kreditkortnumre, ATM-kort, telefon telekort og andre stykker af individers identiteter som fødselsdato.
Igen, få antivirusbeskyttelse. For at forhindre sende en orm eller virus filer fra din computer til kriminelle, venter.
Installere en firewall. Dette forhindrer kriminelle får direkte adgang til din computer og få adgang til dine filer.
Brug adgangskoder på alle dine følsomme filer. Endelig, når du sælger din computer gør ikke blot slette dine filer. Brug en Udvisk nytte hen til sikre jeres skrap drive er renset.
Sikkerhedstrussel mod Internet klar enheder
Internet klar enheder som mobiltelefoner og palm piloter er relativt nyt. Disse enheder har været mål for virus og sikkerhed svindel i 2004. Disse enheder er sikker på at være mål for fremtidige svindlere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.